Черно-бели идеи за баня

0
956

Независимо дали вашата баня е модерна, традиционна или съвременна, комбинация от черно и бяло ще ви помогне да изберете, както и да прикриете характеристиките и аспектите на всеки дизайн за пространството на вашата баня.  Бялото помага да се подчертае чистотата и чистотата, докато черното добавя характер и нарушава монотонността на изцяло бялото пространство. Използвайте тези идеи, за да помогнете на новия стил на перфектния дизайн за вашата черно бяла баня.

Характеристики на модерния дизайн:
Черно-белите бани се съчетават добре с модерните елементи. Елегантните линии, елегантните повърхности и отворените пространства допълват черно-бял дизайн на банята. Мивките за плот с форма на съд могат да бъдат хит, и могат да бъдат или бял порцелан, съчетан с черна суета, или обратното, черна мивка с форма на ваза върху бяла суета.  За пореден път естественият камък играе много важна роля в модерните черно-бели бани. Независимо дали говорим за бял мрамор или черен гранит, можете да сте сигурни, че ще получите цветния контраст, който търсите от черно-бял дизайн на банята.


Стени:
Не всеки има смелостта да избере изцяло черно-бял дизайн за банята си. За тези, които искат да се придържат към един или друг цвят, вместо да търсят изключителен микс, тогава представената стена е точно това, от което се нуждаете. Нека белите плочки, тоалетните плотове, телата и подовете да доминират в пространството, но оставете едната стена пред огледалото в банята черна. Използвайте антични мебели от тъмно дърво, за да помогнете на черната си акцентна стена да изпъкне още повече.


Плочки
Плочките също помагат за ефективно и лесно обединяване на черни и бели пространства. Наличието на по-малки черни плочки, вградени в по-големи бели квадрати, ще ви помогне да създадете много по-приятно усещане във вашата черно-бяла баня. Плочките в стил Subway в различни нюанси на бяло, черно и сиво също се превръщат в популярен избор сред дизайнерите на бани за създаване на прости, но елегантни пространства, без да се налага да преработват цялото пространство.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here