Търговски фризери за ресторанти и търговци на храни

0
275

Мястото във фризера е задължително за много собственици на ресторанти. Търговските фризери от Lowe’s осигуряват точно необходимия капацитет, като ви дават достатъчно място за съхранение на замразени храни и напитки. Съхранявайте запасените консумативи безопасно и под ръка в тези търговски уреди.

Търговските вертикални фризери се отличават с издръжливи конструкции, включително интериор и екстериор от неръждаема стомана. Подходящи са за ресторанти, кухни и пазари, благодарение на техния просторен дизайн и множество, здрави рафтове. Цифровите контроли на температурата ви позволяват да персонализирате температурата на уреда според вашите нужди. Стиловете на фризера със стъклени врати показват лесно замразени стоки за клиентите, тъй като те могат да разглеждат, без да оставят хладния въздух да излиза.

Фризерите за ракли предлагат плътна, енергийно ефективна изолация, способна да запази храната ви замразена. Вграденото LED осветление гарантира, че винаги можете да намерите това, което търсите, дори и в натоварена среда. Регулируемите температурни диапазони поддържат правилната консистенция за вашите замразени продукти. Плъзгащите се капаци включват интегрирана ключалка за защита на съдържанието на фризера, когато е без надзор.

Изтичник: Телевизия bulgaria24.tv

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here