Как да си осигурим ефектна усмивка в холивудски стил

0
1017

Всички се възхищаваме на красивите и излъскани образи на нашите любими звезди. Не рядко се питаме кое от видяното е плод на природни дадености и кое благодарение на намесата на фотошоп, хирургията или козметичните процедури.

Без да задълбаваме в ненужни подробности, изтъкваме факта за това, което е особено забележимо. Усмивката, разбира се! Нищо друго не се набива толкова на очи, колкото красивото сияние на една съвършена усмивка. То е в състояние да озари цялото лице. На какво се дължи подобен ефект? На правите зъби или на белия цвят?

Професионално избелване на зъби

Няколко нюанса по–светли и искрящи зъби могат да постигнат чудеса. Особено при женската част от човечеството, яркото червило на ослепително белите зъби може наистина да ви направи звезда. И не само това. Белият цвят освен красота ще ви донесе съвсем ново излъчване. Сияние и безкомпромисно заявяване на адекватни грижи за външния вид. Дори и да се стараете да изглеждате добре всеки ден, пожълтелите зъби могат да развалят доброто впечатление.

Да се откажем ли от любимите храни и напитки

В никакъв случай. Колкото и да се ограничаваме, съвсем естествен развой на събитията е похабяването на яркия бял цвят. Това се отнася в пълна степен за страничните зъби, които се виждат прекрасно при вяска лъчезарна усмивка. А дали последната наистина е такава? С повяхнал цвят, едва ли. Но професионалната намеса за избелване на зъбите и полиране на емайла ще ви донесат нужното самочувствие на поддържан човек.

Всички сме наясно, че ежедневният прием на кафе и вечерите на чаша вино сами по себе си може да са пагубни. Дори и да полагате всички останали грижи, като детайлно почистване и често миене, интензивните цветове на въпросните напитки винаги се отразяват на белотата на нашите зъби. Добрата новина е, че едно професионално избелване ще ви донесе освен задоволяващи резултати и дългосрочни такива.

Споделете със зъболекарите вашите навици за храни и напитки, за да получите съвет за периода, на който е добре да освежавате цвета на зъбите. Те ще преценят адекватните процедури въз основа на личните ви предпочитания. Така ще продължите да се радвате на здрави зъби в добавка на впечатляващ цвят.

И хубавото е, че не се налага да се лишавате от нищо любимо, а да приемете, че адекватната грижа ще възстанови щетите, нанесени от начина ви на живот. Сега не ви остава нищо друго освен да си запишете час и да се възхитите на новото си амплоа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here