Как да получите заем за кредитна карта без трудов договор

0
681

Ако искате да получите кредит от кредитна карта, трябва да имате източник на доходи. При липса на трудов договор за всеки може да стане трудно да получи заем. Това е така, защото при отпускането на кредит банките и другите финансови институции обикновено изискват трудов договор, както и доказателства за редовен и стабилен доход. Как ще се справите с този проблем, ако нямате трудов договор? Нека разберем!

Как се представя трудовият договор?

Трудовият договор е договор, в който работникът се съгласява да изпълнява определени задачи за определен работодател срещу определена сума пари. Работодателят е този, който гарантира изплащането на дълга, а не работникът. Следователно трудовият договор е много силен документ, който доказва правото ви на заем.

Как мога да получа кредитна карта без договор?

Ако не разполагате с договор, молбата ви за кредитна карта вероятно ще бъде отхвърлена. Ако нямате договор и нямате друг източник на доходи, тогава ще ви е много трудно да получите кредитна карта. За щастие, може да има и други начини да получите кредитна карта без трудов договор. Например, може да успеете да получите заем въз основа на съществуващ баланс по кредитна карта. Това зависи от условията на кредитната карта, която вече имате. В този случай балансът по съществуващата ви кредитна карта ще бъде единственият източник на доход, използван за гарантиране на новия ви заем.

Как да си намеря работа по договор, преди да кандидатствам за заем?

Преди да кандидатствате за заем, може да искате да си намерите работа при работодател, който ще подпише трудов договор. Това ще бъде по-лесно, ако имате определена професия. Ето няколко съвета за намиране на работа с трудов договор. – Знайте какво искате да правите: Ако искате бързо и лесно да си намерите работа с трудов договор, може да изберете професия, която е много търсена. Бъдете търпеливи: Намирането на работа по договор може да отнеме известно време. Това може да е добре, защото можете да намерите работа по договор, в която да поемете дългосрочен ангажимент.

Заключение

Ако нямате трудов договор и нямате друг източник на доходи, може да ви е трудно да получите кредитна карта. За щастие има и други начини да получите кредитна карта без трудов договор. Възможно е да успеете да получите кредитна карта въз основа на съществуващ баланс по кредитна карта, чрез поръчител или с работа по договор, преди да кандидатствате за кредит.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here