Какво всъщност вършат водопроводчиците?

0
550

Цялостен процес

Повтарящи се дупки от щифтове? Закърпването на течове при непосредствени проблеми неизбежно е по-скъпо и разрушително. Въпреки това подмяната на тръбите може да бъде смущаваща и за наемателите. В Шалом ВиК нашите опитни и квалифицирани екипи за щрангове ще оценят състоянието на вашите щрангове. Ще ви предоставим точна времева рамка за това кога трябва да бъдат подменени вашите щрангове. С нашия дългогодишен опит с предишни подмени на щрангове е доказано, че подмяната на тръби е много по-добра от облицовката на тръби, независимо от това, което други водопроводчици може да мислят или продават. В много случаи е доказано, че облицовката на тръбите не само понижава налягането в тръбопроводните системи, но и в някои случаи напълно блокира щранга с епоксидна смола, което води до неправилен поток и циркулация. Подмяната с нова медна тръба тип „L“ е доказано решение, което също така ще даде на наемателите ви спокойствие, че е инсталиран нов продукт.

Управителите на имоти със сгради на възраст между 15-20 години ще трябва да помислят за състоянието на щранговете и да започнат да разработват план. За тези дейности нашите екипи ще се нуждаят от достъп до апартаментите, за да отворят части от стената, за да получат достъп до основните щрангове. В Шалом ВиК нашите екипи разполагат със специфични техники, които изискват минимален брой отвори. Малкият брой отвори намалява въздействието върху вашите довършителни работи. Нашите квалифицирани техници ограничават времето за престой на водопроводните системи и прекъсването на работата на клиента.

Планиране

Голяма грижа е прекъсването на работата на собственика на жилището и на наемателите, тъй като те просто продължават живота си по време на строителството. Домоуправителите на сгради прекарват по-малко време в управление на проблемите. Наемателите разбират всяка стъпка от проекта и са сигурни в себе си.

Екипите ни влизат и излизат за няколко дни, като изпълняват от 2 до 4 пълни щранга на ден в зависимост от броя на етажите и зоните. Покриваме всички зони с пластмаса и пътеки, като свеждаме до минимум праха. В края на работната смяна екипът почиства помещенията, като премахва пластмасата и гарантира, че наемателите се прибират вкъщи на тишина и спокойствие.

 Изпълнение

Опитните ни екипи по щранговете имат креативни решения, които намаляват размера и местоположението на отворите и свеждат до минимум разходите за евентуално премахване на гипсокартон, плочки или кухненски шкафове. При правилно планиране дори капризните обитатели са доволни от качеството на нашата работа и вниманието към детайлите. Всеки вертикален щранг ще бъде проверен и противопожарно спрян от етаж до етаж, преди да бъдат завършени ремонтите на гипсокартона и всякакви плочки. Ние от Шалом ВиК се гордеем с бързото и ефикасно качество на работата и с конкурентните си цени.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here