Избор на дънки – най-важното, което трябва да знаем

0
428

Изборът на подходящ модел дънки, който да приляга перфектно към вашата фигура, е истинско изкуство.

Какво трябва да знаят дамите, когато избират дънки?

Така например, дамите с по-пълни бедра са най-подходящи дънките, които са разкроени в тази зона. Тези жени е добре да избягват моделите дънки с висока талия, за да не се акцентира допълнително върху закръглените бедра.

Дамите с тесен ханш могат да предпочетат класическата и пък ниска талия. Моделите дамски дънки с разкроено дъно също ще им стоят добре, отклонявайки вниманието от тесния ханш и способствайки за визуална корекция към идеалните пропорции.

Джобовете – важен детайл, който не бива да пропускаме

Джобовете карат дънките да се открояват. Те могат да бъдат с различна форма и размер – някои са създадени умишлено по-големи, други  – обратно. Позиционирането им също е разнообразно – могат да са пришити отпред, отзад, отдолу, отстрани, да са украсени с бродерии или нитове.

Това, което ще ви е от полза да знаете е, че твърде големите джобове с декорация, позиционирани отзад визуално увеличават размера на задните части, докато джобовете, които са отпред и отстрани  пък правят бедрата да изглеждат по-големи. 

Какво трябва да имат предвид господата, избирайки най-подходящия модел дънки?

Мъжете, когато избират дънки, трябва да имат предвид пропорциите на фигурата си. Високите стройни мъже могат да заложат на класиката. Така например, модел със свободна, права кройка ще подчертае красотата на фигурата.

По-едрите мъже е препоръчително да се спрат на по-свободни дънки. Мъжете, които са вече на възраст, е по-добре да се придържат към консервативния стил и да избягват модели с декоративни елементи.

С какво да комбинираме дънките?

Те са толкова универсални, че с тях винаги можете да създадете страхотен външен вид. Днес дънките се носят както на работа, така и на специални поводи. Основното е да изберете правилния топ и да добавите точните аксесоари. Дънките в различни цветове могат да се комбинират успешно с пуловери, джъмпери или тениски във всекидневието. 

Класическите модели тъмни дънки, комбинирани със строго яке или риза пък са перфектното облекло за работа. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here