Идеи за сива баня за елегантен и изискан стил

0
728

Може би си мислите, че сивите бани са временна тенденция, но колкото и странно да изглежда, това е много популярен вариант през последните години, който завладява всички повече всеки ден.

Сивият цвят не е много рисков и определено не е скучен, сивото е класически избор за интериори поради своята гъвкавост и възможност да се комбинира с редица други цветове , има голямо разнообразие от нюанси, които могат да варират от един цвят полиран мрамор до тъмносив ефект на шисти. Сивото помага за създаване на усещане за спокойствие и се съчетава перфектно с ярки цветове като розово. Освен че е елегантен цвят, той е практичен и идеален за баня.

Модерни сиви мебели

Сивите шкафове за баня са много модерни в момента и са чудесен вариант за създаване на елегантен и изискан вид. Той е алтернатива на гланц бялото покритие и може да се комбинира с други цветове, като бледо розово, за зашеметяващ вид на банята. Можете дори да ги допълните  с LED светлина, която се монтира точно под мястото, където се отваря чекмеджето. LED светлината осветява съдържанието на чекмеджето и придава нотка на дизайнерски усет.

Ваната като фокусна точка

Сив панел за вана и подходящ шкаф са идеални за създаване на координиран вид във вашата баня, и спомагат за унифициране на дизайна.

Боята не е единственият начин да добавите сив цвят към вашата баня, вместо това можете да изберете плочки или тапети с графичен принт.

Ако имате малка баня , това не означава, трябва да избегнете смели щампи. Бихте могли да ограничат модела само до една стена или пода, но ако сте по-смел и харесвате съвременния външен вид, защо не използвате контрастен дизайн, както на пода, така и на стените?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here