Бързи кредити – бързи пари за всякакви цели

0
573

Заем в брой, взет от която и да е търговска банка, най-често се среща под името паричен заем. Това е вид потребителски кредит, който банката или друга кредитна институция може да ни отпусне за всякакви цели. И не е нужно да обясняваме за какво смятаме да похарчим привлечените средства. Но размерът на заема ще зависи от нашия доход или форма на работа.  

За какво можете да изтеглите бързи кредити?

Можем да теглим бързи кредити за практически всичко. Сами решаваме за каква цел сме ги взели и за какво смятаме да отделим средства. Такъв заем може да се използва за покриване на обучение за дете, ремонт на къща или апартамент, покупка на нов или употребяван автомобил, покупка на мотоциклет или скутер, покупка на парцел за вила, обзавеждане на къща или апартамент с мебели и оборудване, както и предмети за бита, ремонт на автомобили, ваканция или друго. Опциите са безкрайни.

Къде да изтеглим бързи кредити?

В момента има много опции. Това е много добра новина за кредитополучателите. Широката наличност на тази финансова услуга означава, че при разглеждане на офертите на отделни институции можем да изберем най-добрата.

От какво зависи размерът на вноската по кредита?

Вноската на паричния заем ще зависи от няколко фактора. Най-важното от тях е взетата сума, договорения срок на кредита, тоест за колко месеца искаме да изплатим кредита с лихви и такси и лихвения процент по кредита. При теглене на заем ще можем свободно да определяме удобния за нас график за погасяване на целия дълг.

Най-важният процент при теглене на паричен заем е ГПР, тоест действителният годишен лихвен процент. Това е общата цена на заема, изразена като процент и изразена на годишна база. Този процент включва не само класическата лихва, но и други такси, като например, комисионна. Това позволява на клиента по-лесно да сравнява предлаганите заеми. Ето защо, преди да теглим заем, е добре да прегледаме обстойно всички варианти.

Източник: T CREDIT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here